2011. december 21., szerda

Karácsony



Kedves Blogolvasók, Molyok és idetévedt látogatók!

A Karácsony már itt kopogtat az ajtónkon, ne legyünk hát restek, engedjük be. Be, egyenesen a szívünk melegébe!

Itt az ideje elkezdeni a ráhangolódást, ha eddig az egyéb bokros teendők miatt még nem tudtunk lelassítani, fellélegezni, mélyen beszívni a gyertya fényét.

Tegyük félre egy kicsit a bevásárlások hajszáját, a csomagolópapírok zörgését, mindenhova tapadó ragaszok bosszúságát, a bejgli receptjét, vagy a halfilézés tökéletes technikáját ecsetelő szomszédot!

Gyönyörködjünk egy karácsonyi képben, képeslapban, rajzban... Hallgassunk vagy dúdoljunk régi szép melódiákat, vegyünk kezünkbe egy karácsonyi könyvet. Ennyi kell csak a szívünknek, zsigereinknek, hogy rákapcsolódjon az ünnepi hullámhosszra. Gyújtsunk egy gyertyát és a lángba nézve idézzünk magunk elé mindenkit, akit szeretünk, valaha szerettünk, aki fontos, sőt még azt is, aki tüskét hagyott bennünk. A láng apró melege kiolvasztja, vagy legalábbis meglazítja azt a kis szilánkot, csak higgyünk benne. Higgyünk magunkban és az Ünnepben. Mindenben, ami kedves nekünk, és amiben érdemes hinni!

Kívánok Mindenkinek örömben, meghitt pillanatokban, jókedvű kacagásban, szeretetben, huncut összenézésekben gazdag Békés, Boldog, Áldott és Teljes Karácsonyt, 
 és álmokkal, tervekkel, vágyakkal teli, megvalósításokban gazdag, az újtól nem reszkető Sikeres és Boldog Új évet!

És persze ne feledkezzünk meg hű barátainkról sem, a könyvekről, olvassuk őket bármikor, bárhol, bármennyit, bárhogyan! 
Csak örömmel, csak szépen, ahogy a csillag megy az égen. :)

Búcsúzóul megosztom veletek pár kedvenc karácsonyi képem, hogy ezzel is  még jobban hangolódhassatok! :)




















2 megjegyzés: